zondag 20 januari 2013

zondag...

....heerlijke zondag.

Sinds een klein half uurtje sneeuwt het hier lichtjes, maar broerlief belde net dat het bij hem in het zuiden met bakken naar beneden komt. Nu wonen wij ook vrij zuidelijk, dus ik verwacht ook wel wat hier.

Ik vind het echt wel mooi hoor, sneeuw. Durf zelf echt wel te rijden, hoewel ik de wegen in ons dorp wel uitzoek, niet overal wordt gestrooid. Ik woon gelukkig tegenover de brandweerkazerne, en vanuit daar vertrekken ook de strooiwagens, dus bij ons is de weg wel altijd gestrooid.
Ik vind het er zo mooi uitzien en deze keer blijft de sneeuw ook mooi. Wordt het niet direct zo'n zompige, kledderige bedoeling.
Zelfs de kou kan ik hebben, lekker dik vest, quilt over me heen op de bank. Verwarming aan en thee en handwerkje... en wie doet me wat!

Ben dus al flink gevorderd met de bloggersquilt. Het gaat gesmeerd! Tweede blok is klaar en derde gaat goed. Kijk zelf maar:Manlief was gister voor de derde avond drummen bij de Bonte Avond dus ik zat lekker op de bank meters te maken. Filmpje aan, chipsje erbij, kat op de stoel langs me:Genoten heb ik! En lekker opgeschoten. 

Maareh.... wie maakt er nog meer de bloggersquilt? Ik zie bij Inge dat ze eraan bezig is (prachtige blokjes Inge!! ) en natuurlijk bij de bedenkster, maar wie doet er nog meer mee?? 

Oja, nog even de give away waar heel blogland over praat:

Tuurlijk doe ik ook mee.... 30 meter stof... wie wordt daar niet heel erg mee-doenerig van! Prachtige pakketjes waar ik in mijn hoofd al prachtige quilts in zie.. Vind ze allemaal mooi, kan niet eens kiezen. Maar ik doe mee. twee keer zelfs! Kijk hier maar eens en maak ook een kans!

Nu snel verder aan het derde blokje!!

Fijne zondag iedereen!

Liefs, Plien


3 opmerkingen:

 1. Ik doe ook mee, vind het een leuk idee van Jacqueline..En weet je, zo ontdek je ook weer nieuwe blogsters, want ik was nog niet bij jou langs geweest, maar Jacqueline heeft een lijstje op haar blog met diegene die mee doen.
  Je blokken zijn erg mooi, leuke stoffen. Ik ga de blokken maken van batikstoffen..
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je ook meedoet! Je hebt ook voor blauw gekozen, wat leuk! Veel plezier met de bloggersquilt, ik hoop dat we vele blokken krijgen zodat we lang van dit project kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, dat is leuk, nog een mede Bloggersquilt maakster. Goed bezig, Plien!

  BeantwoordenVerwijderen