zaterdag 17 december 2011

zomaar een foto


Gisteren was ik wat aan het "bladeren" in mijn mapjes met foto's, op zoek naar een mooie van mam voor op de kast. Soms moest ik een traantje wegpinken en soms zat ik te giechelen... heerlijk om zo weer een beelden van vroeger terug te zien. Ik genoot ervan.

En toen ineens zag ik deze:

Ik maakte deze afgelopen jaar voor mijn buuv. Mijn buuv en ik spraken elkaar niet zo vaak. Allebei werk, allebei kids... druk druk druk. Maar als we elkaar dan tegen het lijf liepen gebeurde het eigenlijk altijd dat we dan eindigden met thee.
Ongeveer twee jaar geleden, misschien iets langer, bleef buuv met kids alleen achter.  Sinds die tijd spraken we elkaar veel vaker. "Effies een bakkie doen" liep uit op líters thee en úren kletsen, lachen, ervaringen uitwisselen .... Helaas moest buuv eind vorig jaar haar huis te koop zetten. En hoewel de huizen soms maaaanden in de verkoop staan zonder dat er ook maar iemand komt kijken, was het huis van buuv binnen drie maanden verkocht en moest ze weg...  :o(

Om haar te bedanken voor alles wat ze voor me gedaan heeft en voor alle liters thee maakte ik deze quilt voor haar. En ook een beetje omdat ik hoopte dat we, hoewel ze niet meer mijn echte buuv is, ze nog steeds buuv blijft! Of haar nieuwe hutje in dit of in een ander dorp zou komen te staan. En omdat er altijd tijd voor thee is! Hier, daar, overal!


Het hangt inmiddels in haar nieuwe hutje en ook daar hebben we inmiddels alweer liters thee gedronken (en zeker weten dat er nog vele liters gaan volgen)
Thx lieve buuv... voor alle thee! (en omdat je me door hebt LOL)

Liefs Plien

1 opmerking:

  1. Wat een leuk quiltje. Ook hier weer een goede buur......
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen