donderdag 15 december 2011

Ze zijn af !!

De knikkerzakjes! Helemaal af, alle 27! En precies op tijd, want vandaag had ik in mijn mailbox HET patroontje! Ooooo wat een feest!

Nu moet en zal ik eerst nog even het kerstquiltje en een quiltje voor iemand die ik wil bedanken afmaken en dan is het bijna 1 januari en kunnen we beginnen! Ai.. ik heb er zo veel zin in. Ik vind het zo'n leuk idee dat we met zovelen een en dezelfde quilt gaan maken. En omdat we allemaal anders zijn wordt diezelfde quilt bij iedereen anders... spannend! Dat vindt ik het. Spannend gewoon!

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik heb al ontelbare stofjes in de hand gehad en iedere keer wordt het "ja"-stapeltje hoger. En iedere keer moet ik weer mijn mand pakken (waar nu geen knikkerzakjes en bolletjes wol in liggen maar echte heuse quiltlapjes) en even aaien en ruiken en langs elkaar leggen. Ik heb vandaag op het werk (foei foei) het patroontje geprint en tuurlijk vergeten mee te nemen... maar de paternoplaat ligt klaar!
Morgen ga ik vast wat lapjes knippen en dan ga ik me echt beheersen en pas op 1 januari het eerste huisje maken.

Wat doen jullie? Ook lapjes zoeken? Vast wat knippen? of....

Liefs Plien

1 opmerking:

  1. Hoi Plien, ik heb het patroon wel uitgeprint, maar heb me nog steeds niet officieel aangemeld. Ik twijfel nog steeds of ik wel of niet ga meedoen.

    BeantwoordenVerwijderen