woensdag 30 januari 2013

Blokje twee poging twee en foei foei....

Hallo hallo,

Na wat gepeins en gepas enzo toch maar een nieuw blokje twee gemaakt.
Bij mij was het eerste blokje twee ook geen 15 cm en ik was ook niet helemaal tevreden over de kleuren, dus uiteindelijk was de beslissing toch wel heel snel genomen hoor.
Dus.. zoek de verschillen:


Grappig toch dat de keuze van stof zoveel invloed heeft op een blok. Ik persoonlijk vind de tweede (de bovenste) mooier van kleur... 


En ik kon het niet laten. Ben gisteren weer naar de iets grotere stoffenzaak gereden en op de terugweg ben ik bij de iets kleinere bij ons in het dorp gestopt... onderstaande foto: de buit van gisteren!


Nu eens niet alleen blauwe lapjes, de twee bovenste zijn voorzien van paarse blommetjes... en die had ik nog niet *Ü* Goed excuus toch? 
Het borduurgaren is blauw verlopend van licht naar donker. Ik gebruik die voor enkele sticherietjes van de LIB. Niet dat ik de LIB aan het maken ben, maar ik gebruik de sticherietjes in de octablom van de Quilt en Zo van 2011, ipv de letters.

Nou, vanavond komt de kapper, mijn grijze haren verstoppen onder wat verf en om me weer een kort koppie aan te meten. Ik wil eigenlijk heel graag heel lang haar, maar pfff als het wat langer is hangt t ook maar te hangen en daar wordt ik niet vrolijk van. Bovendien steek ik ze bijna altijd op, dus ach... Ik laat wel weten wat het wordt. 

Groetjes, Plien

3 opmerkingen:

 1. Ja leuk hé het verschil zien als je andere stofjes gebruikt. Als ik eerlijk ben vind ik je bovenste ook het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk je blokje, goede keus om hem anders te maken! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de uitvoering van blokje twee ook mooier, het is contrast is groter en daardoor komt het beter uit.
  Wat een heerlijke buit heb jij in de winkels gescoord, veel plezier met je nieuwe stofjes en draadjes.

  BeantwoordenVerwijderen