woensdag 19 oktober 2011

Dag twee van het avontuur!

Vandaag was ik lekker vrij en nadat ik wat zaken afgehandeld had ben ik even gaan shoppen in de quiltwinkel  Leuke eigenaresse, echt een kletskous. En natuurlijk heb ik weer wat gekocht! Paternoplaat, want die was op. Twee markeerstiften, een rose en een blauwe, want al die mooie sticherietjes van de LIB moeten toch op de een of andere manier op de stof terecht komen. En wat lappies, gewoon omdat ze mooi zijn (helaas nu geen foto, die zet ik er later nog wel op!)
Oja, en vulling. Echte hobbs... nog nooit eerder gedurft. Ik ging altijd "gewone" vulling halen bij een grote stofzaak, maar nu vond ik het tijd voor het echte werk. Ik heb een sampler gemaakt voor mijn dochtertje, te zien op de foto van gisteren, de rood/rose/witte. En die ligt al een hele tijd te wachten op een achterkantje en een vulling. En omdat ik de top zo mooi vind, en mijn dochtertje zo lief, vind ik dat er een echte vulling in moet. Ik ben benieuwd hoe dat gaat bevallen bij het quilten, ik hoop dat het niet te dik is.

Toen vlug naar het eigen dorp, naar de stofwinkel. Ik heb een tijd terug een heel mooi popelientje gekocht, gebroken wit, en dat werkt toch lekker! Dus ik wil de LIB-sticherietjes daarop hebben en op niets anders! Gelukkig hadden ze nog een restje liggen en kan ik nu even vooruit.
Het volgende adres was de handwerkwinkel, voor DMC-garen, gemeleerd. Ik wil de LIB in het blauw/ecru, dus..... gezocht en gevonden! Een prachtig kleurtje blauw, van licht naar donker en nadat ik die betaald had kon ik eindelijk naar huis.
Daar heb ik (natuurlijk LOL ) al mijn nieuwe schatten op de tafel uitgestald en nadat ik wat geaait en geknuffeld had heb ik alles maar keurig opgeborgen. Maar niet voordat ik gezien had dat ik nu alles in huis heb en dat ik zomaar zou kunnen beginnen!

Oja, alle vlaggen uit!! Ik heb een volger ;o))  ! dat er nog maar velen mogen volgen, maar Inge, jij was de eerste!

Liefs Plien

8 opmerkingen:

 1. Ja, ik ben je eerste volger en omdat ik je site op Google Reader heb staan, zie ik het onmiddellijk als je een nieuw bericht geplaatst hebt.
  Ik zal één dezer dagen een beetje reclame voor je maken op mijn blog, komen er vanzelf meer bezoekers.
  Je hebt een lekker dagje gehad en ik ben benieuwd naar je aankopen. Maak er maar snel een fotootje van.
  Fijne dag!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS: ik heb net een blogje geschreven met daarin een verwijzing naar jouw blog.

  Doei,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha via Inge kwam ik dus op je blog. Leuk Plien. Het is wel verslavend als je het door hebt dus pas op....... De quilt voor je dochtertje moet maar een AFFO worden want hij ziet er leuk uit. Ik zet je in reader en dan kan ik je volgen. Je kunt ook een blokje in de zijkant maken en dan kun je alle volgers van je blog zien.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De reclame van Inge werkt, want zo kwam ik op jouw blog. Een ik ben volger nummer vier!
  Die LiB is echt superleuk. Ik ben er ook aan begonnen in heeeeeeel andere kleuren. En eigenlijk moet ik bekennen dat ik er te lang niets aan gedaan heb. Schande, schaam, schaam, schaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo naamgenootje, welkom in blogland. Je LiB zal zeker mooi worden in de blauwe kleuren.
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Pauline, welkom in Blogland. Ja, als Inge iets in het rond snatert kun je er zeker van zijn dat je bezoek krijgt. Ik wens je veel plezier met het maken van je LIB, en ben heel benieuwd naar de eerste blokken.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom in blogland,ik kwam de link naar je blog tegen bij Inge, lees dagelijks wat blogjes en die van jou kan er ook wel bij.
  Veel succes met je LIB.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo!! Allemaal kei bedankt voor jullie warme welkom! 'k ben er helemaal stil van...

  BeantwoordenVerwijderen