donderdag 26 december 2013

Kerstruil 2013

De Kerstruil... wat een ongelofelijk leuk project! Katrien, kei bedankt voor het organiseren ! Ik heb gewoonweg spijt dat ik vorig jaar niet gedurfd heb!
Het was allereerst heel erg leuk om een naam van iemand door te krijgen. Ik kreeg van Katrien Lida's naam. Ik was er meteen erg gelukkig mee, want haar volg ik al een hele tijd!

Het pakketje samenstellen was erg leuk en ik denk dat ik wel 15 keer letters gewisseld heb of toch maar weer wat anders verzon... ik had wel 3 pakketten kunnen vullen! Hahaha. Soms paste er meer letters op een van de presentjes en dan was het even zoeken. Uiteindelijk vond ik dat ik klaar was... wat ik gestuurd heb? Als het goed ik kun je dat hier bekijken.

En toen was het wachten op mijn pakje... mijn dochtertje vond het erg spannend! Gelukkig was de buurman thuis toen de post het pakje kwam brengen.
We hebben keurig tot dinsdagavond de pakjes tentoongesteld, kijk maar:Eindelijk mochten de kadootjes open... Mijn dochter de K, de R en de S en ik de E en de T.
En wat ben ik verwend door Frederika uit Noorwegen. Noorwegen, het land waar ik een keer geweest ben en waar ik mijn hart aan verloren heb. Ik hoop daar binnen nu en een paar jaar weer eens naar toe te gaan. Zo'n mooi land, zo'n prachtige natuur....
Frederika had (heel slim) haar pakket door een Nederlandse vriendin laten versturen, om er zeker van te zijn dat het goed aan zou komen. Prachtige kadootjes, let maar eens op:

De K van Koelkastmagneten:

De E van Engel:

De R van Rendier:

De S van Schilderijtje:

En de T van Tas

En alles bijeen zag het er zo uit:


Frederika, hardstikke bedankt!! Mailtje volgt, das beloofd!

Katrien, ik vond het super om mee te doen! 

Lieve allemaal, veel handwerkplezier in de laatste week van 2013... 

Groetjes, Plien4 opmerkingen:

 1. Mooie cadeautjes!!!! Leuk hè, die verwennerij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit. Je enthousiasme spat van t scherm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, wat leuk om je weer te zien op je blog! Hoe gaat het met je? Frederika heeft je echt verwend, superleuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke geschenkjes heb je gekregen,geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen