vrijdag 13 juli 2012

Terug van weggeweest....

Het is echt heel lang stil geweest hier. Stil op mijn blog en (eindelijk) stil in mij.
Maar de verplichte rust heeft me goed gedaan en ik ben er weer!

Inmiddels ben ik weer zo'n 80 % aan het werk (en daar blijft het bij) en kan ik ook weer zeggen dat ik weer kan genieten. Genieten van simpele dingen hoor, maar wat heb ik het gemist.
Ik geniet van mijn dochtertje en haar vriendjes. Van het (helaas niet altijd) mooie weer. Van lekker op de bank zitten met DH en niets hoeven. Van ons kattemonster dat echt de meest vreemde capriolen uit kan halen.

Maar het belangrijkste van al, ik geniet weer van het quilten!

Ik heb de huisjes opgegeven. Het bleef maar 14 januari.... ik kon er niets mee. Jammer maar helaas. Ondertussen hebben mijn handen zat andere werkjes gedaan hoor! Ik heb een mooie heel kleine LIB gemaakt (eerlijk is eerlijk, maar 3 borduurtjes uit het boekje, gecombineerd met een ander blok, maar het werd een prachtig miniquiltje) Foto volgt!
Ik heb voor een vriendinnetje een kinderiets gemaakt, met aan de ene kant kikkers en aan de andere kant tekeningen van kleuters, erg leuk! Ook hiervan volgt later een foto!
En ik ben voor een ander vriendinnetje een boxkleed aan het maken. Vriendinnetje is zwanger van een tweeling! Super leuk! Ook hiervan volgt een foto, maar pas als ik het kleed bij vriendin heb afgeleverd, anders is de verrassing weg...

Voor mezelf ben ik de quilt uit de quilt en zo aan het maken. De Octoblom. Helemaal van blauwe lapjes en hij wordt prachtig! Van de 90 octo's heb ik er nu zo'n 23 helemaal af, dwz applicatie erop en aan een rand de tussenlapjes. Als ik uitgevonden krijg hoe ik hiervan fotootjes kan plaatsen zet ik ze online!

Dusss... foto's volgen, beloofd is beloofd!

Groetjes, Plien

2 opmerkingen:

 1. Fijn om te horen dat het weer beter met je gaat !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Plien,

  Ik heb je emailadres niet meer, dus daarom maar even hier. Alles wat je wilt weten over de quiltdag in Helmond kun je bij haar vinden: http://sabineke.blogspot.nl/
  Ik ga zelf dit jaar niet. Het is altijd erg druk en vorig jaar vond ik het zelfs té veel van het goede. Overigens is het wel altijd perfect georganiseerd en het ligt ook aan mij dat ik het snel te druk vind.

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen