dinsdag 25 december 2012

Kerstmis

Voor iedereen,jong of oud, arm of rijk, waar dan ook.....

 Vrolijke Kerstdagen!

Liefs, Plien

zaterdag 15 december 2012

Wij zijn verhuisd!

Maar helemaal niet ver weg. Sterker nog, we zijn in hetzelfde huis blijven wonen...

Maar... Wij hebben een huis uit 1960 en dat was vrij klein. Net voor de geboorte van onze dochter hebben we dan ook een heel stuk aangebouwd. Omdat we in dat stuk wel vloerverwarming hadden gelegd en in de rest niet zijn we een jaar of 7 geleden naar de aanbouw verhuisd. Aan de achterkant van ons huis dus.

Ik was die plek al een tijdje beu. De vloer was wel lekker warm en in de zomer zaten we met de deuren open best lekker, maar ik vond het niet gezellig. De zithoek stond niet naar m'n zin en ook de rest van het huis was niet zoals ik het wilde eigenlijk. En daarbij houdt ik er erg van om zo af en toe eens flink te veranderen.... Zo gezegd zo gedaan dus.

Het kostte me even wat overredingskracht, want manlief wilde niet bij de vloerverwarming weg. Maar mijn idee dat we een kleed in de zithoek kunnen leggen nu we geen hondje meer hebben maakte het iets makkelijker en dus hebben we vorig weekend alles losgekoppeld, leeggehaald en zijn we gaan verhuizen!

En het is een heel groot succes. Ons huis lijkt 2x zo groot! De zithoek is gezellig en lekker ruim, de muren staan niet vol met kasten. Alles is weer lekker schoon en fris, want alles is van z'n plek geweest. Dochterlief speelt gewoon aan tafel en heeft op de (warme) grond mega veel plek om liggend te tekenen en het allerbelangrijkste... ik heb ein-de-lijk mijn eigen naaihoekje! Gewoon beneden in de kamer!

Heerlijk! Mijn naaimachine onder handbereik. Lapjes en sjablonen en boekjes ook. En een eigenste plekje. Waar ik de boel best een dag of wat kan laten liggen!

Hoe super is dat?

Groetjes, Plien

woensdag 5 december 2012

Sinterklaas!

Na een trieste vrijdag en zaterdag mocht onze dochter op zondag naar opa en oma. Lekker iedereen thuis en dan maar afwachten wat er gebeurd!

Nadat ze (de kindjes... er waren er 5, een was helaas geveld door een zeer vervelende buikgriep) flink wat keer "zwarte pieten stijl" geoefend hadden werd er ineens hard aangebeld en op de voordeur gebonst!

Een volle zak kadootjes!

Voor ons kind een prachtige Xoomy, waar ze de hele rest van de zondag mee getekend heeft en voor de anderen ook iets moois. Dan voor de "grote" mensen een lekkere letter en iedereen ging voldaan naar huis...

Heerlijk zo'n zondag!

Vanochtend hebben we op de school van ons kind de Sint ook ingehaald. Dit jaar met een echte brandweerwagen! Doe zelfs zomaar het pleintje op reed!!
Ik vind het zo heerlijk als ik dan al die snoetjes zie, vol spanning en verwachting... heerlijk!

Voor iedereen een hele fijne avond enneh... Sinterklaas... alvast gefeliciteerd!

Groetjes, Plien